نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر
نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر - آبی روز
- نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر - آبی روز
اختصاصی آبی روز: این عادت بد بسیاری از ماست که در انجام هرکاری از جمله کار با کامپیوتر بدون توجه به نحوه صحیح نشستن عمل میکنیم و حتی در برخی مواقع باوری به آنکه عدم رعایت این اصول میتواند چه بلاهایی بر سر ما بیاورد نداریم و در نهایت زمانی متنبه خواهیم شد که باید با دردها و آسیب های جسمی فراوان به پزشک مراجعه کنیم. با توجه به حضور و نقش مهمی که تکنولوژی در دنیای امروز بازی میکند نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر مسالهای نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.
اگر شما نیز از این دست افراد هستید که توجه ای به نحوه صحیح نشستن پشت کامپیوتر ندارید بهتر است از همین امروز رویکرد خود را تغییر دهید تا با رعایت اصول کار با کامپیوتر صدمات بالقوه ای که سلامتی شما را تهدید میکند به حداقل برسانید.
1- نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر:
هنگام کار با کامپیوتر باید از صندلی با پشتی مناسب استفاده کنید. در واقع نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر به گونهای است که کف پاهای شما روی زمین یا روی زیرپایی ثابتی قرار گیرد و در عین حال باسن تا جای ممکن به پشت صندلی نزدیک شود.( پشتی صندلی باید با نشیمنگاه زاویه 120 درجه بسازد)
2-نحوه قرار گیری مانیتور:نحوه قرار گیری مانیتور در هنگام رعایت ارگونومی کار با کامپیوتر به گونه ای است که صفحه نمایش کامپیوتر درست روبروی شما باشد و ارتفاع صفحه نمایش نیز تقریبا هم سطح چشم ها باشد تا مجبور نباشید گردن خود را خم کنید .
3- نحوه قرار گیری دست ها:در هنگام کار با صفحه کلید دستهای شما باید طوری قرار گیرد که بازو و آرنج درکنار بدن و در حالت آزاد باشد (در حالت انقباض نباشد). مچ دست نیز در امتداد ساعد طوری قرار گیرد که یک زاویه 110 درجه بین ساعد و بازو ایجاد شود.
4- نشستن مداوم ممنوع:نکته آخر اما در عین حال بسیار مهم این است که باید به ازای هر 45 تا 50 دقیقه نشستن پشت میز و کار با کامپیوتر 10 الی 15 دقیقه از جای خود برخیزید و راه بروید. در واقع باید « نشستن مداوم ممنوع » را به شاه بیت نحوه صحیح نشستن پشت کامپیوتر تبدیل کنید . این کار مانع از لخته شدن خون در پاها و جلوگیری از خشکی مفاصل در نتیجه بی تحرکی ناشی از پشت میز نشینی مداوم میشود.
پس به خاطر سلامتی خود و نه هیچ علت دیگر! نحوه نشستن صحیح پشت کامپیوتر را نیز مانند قوانین رانندگی به یکی از اصول زندگی تبدیل کنید که هر روز ملزم به رعایت آن هستید.